Segment

High tech

De hightech sector is technologie op het hoogste niveau van ontwikkeling. De sector kenmerkt zich onder andere door innovatie, precisie en hoogwaardige kennis. Of het nu gaat om de halfgeleider-, optische-, fijn elektronica- of ruimtevaartindustrie, de hightech cleanroom sector biedt de ideale omstandigheden voor baanbrekend onderzoek voor onzewereld van morgen. Het is de plek waar wetenschap en technologie hun krachten bundelen. Cleanrooms in deze sector zijn uitgerust met de modernste filtratie- en controlesystemen, waardoor een omgeving gecreëerd wordt die voldoet aan de allerhoogst gestelde eisen met betrekking tot de ISO-14644 norm en daarbij behorende parameters zoals; temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, decontaminatie van gassen en/of stofdeeltjes en dergelijke.

SRBA Controlled Environments heeft meer dan 30 jaren ervaring met het bouwen van cleanrooms op het hoogste niveau! Daarom zijn we in al die jaren volop actief in de Brainport Eindhoven! 

Benieuwd naar wat SRBA Controlled Environment aan cleanrooms in de hightech sector heeft gerealiseerd, bekijk dan gerust eens onze referentiewerken.
High Tech

TU Twente

High Tech

TNO Delft

High Tech

Thales 2014

High Tech

Sioux Systems Assembly

High Tech

Pneutec

High Tech

NTS Eindhoven

High Tech

MEVI

High Tech

KMWE

High Tech

Kadans Science Partner

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo