Werken bij

De wereld van morgen wordt gemaakt in een cleanroom voor onderzoek naar nanotechnologie, of in een toonaangevend kantoorgebouw waar de regels van samenwerken en creatie opnieuw worden gedefinieerd. Maar die wereld van morgen kan ook ontstaan in een sportaccommodatie waar een topsporter zich optimaal kan voorbereiden op de belangrijkste wedstrijd van het jaar, in een onderzoekslab van een universiteit, of in een woning waar mensen genieten en opladen. Wat verbindt deze werelden? In elke wereld draait het uiteindelijk altijd om de mensen. Die worden in die omgevingen gestimuleerd en in staat gesteld, om een bijdrage te leveren aan de wereld van morgen.
Bij SRBA draait het ook om mensen. Bijna elke dag werken we met zo’n 600 collega’s aan ruimtes voor de wereld van morgen. Ons team is gebalanceerd en bestaat uit bedenkers, bouwers en experts. SRBA wil een ondersteunende en inclusieve omgeving bieden voor al haar teamleden. Ons bedrijf is gebouwd op familiaire waarden, waarbij elk individu de kans krijgt en zich kan ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een baan in een vooruitstrevend bouwbedrijf? Bekijk dan de vacatures en solliciteer. We komen graag met je in contact!
Controlled Environment

Tekenaar/Werkvoorbereider SRBA Controlled Environment

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo