Thales 2014

Thales is binnen de marketsegmenten waarin men actief is een zeer bekende globaal actieve onderneming. Men ontwikkelt, produceert en integreert complexe High Tech systemen voor de defensie, transport in de breedste zin van het woord en de veiligheidsindustrie. (Cybersecurity) Het hoofdkantoor is in Frankrijk gevestigd en wereldwijd werken circa 85.000 mensen in deze onderneming en de totaal omzet bedraagt circa €18 miljard.
thales hengelo 2014 srba control environment 2000x800px header
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:Thales
Projectnaam:Cleanroom ISO14644 klasse 8
Bouwjaar:2014
Categorie:
  • High Tech

In het tweede kwartaal 2014 heeft SRBA Controlled Environments (SRBA CE) een 550 m2 grote Cleanroom, inclusief sluizen in de vestiging te Hengelo mogen installeren. Het betrof een ISO 14644 klasse 8 ruimte, waarin DOKA-voorzieningen zijn gebouwd teneinde UV-belasting van producten te voorkomen en waarin in totaal 5 doorgeef kabinetten zijn geïnstalleerd.

De wanden zijn opgebouwd met het SRBA CE GSO wandsysteem. (Gipsplaten voorzien van 0,6 mm. plaatstaal, geplaatst in Omega profielen) In de wanden zijn diverse glas- en deurpartijen opgenomen. Het plafond betreft een niet beloopbaar NBM 24 systeem.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo