Segment

Healthcare

Binnen het Healthcare segment is het voornaamste doel het creëren en onderhouden van omgevingen die voldoen aan hoge eisen voor reinheid en steriliteit ter voorkoming van infecties of besmetting van patiënten en/of personeel. Cleanrooms en geconditioneerde omgevingen spelen een cruciale rol in verschillende aspecten van de Healthcare en garanderen de veiligheid, kwaliteit en effectiviteit van onder andere medische producten en processen. Enkele belangrijke gebieden binnen het Healthcare segment waar cleanrooms en geconditioneerde omgevingen essentieel zijn, betreft onder andere OK technologie, CSA’s (Centrale Sterilisatie Afdelingen), onderzoek- en containment (BSL) laboratoria in ziekenhuizen en klinieken.

SRBA Controlled Environments heeft juist voor de Healthcare branche een door Frauenhofer gecertificeerd GMP wand- en plafondsysteem ontwikkeld. Het betreft hier het BCPS modulaire wand- en plafondsysteem wat in de ontwerp fase op basis van 3D technologie in een model kan worden opgezet en met BIM input wordt voorzien.

Benieuwd naar wat SRBA Controlled Environment kan betekenen voor u in de Healthcaremarkt, bekijk dan gerust eens de referentiewerken.
Healthcare

Princes Maxima Centrum Utrecht

Healthcare

Kaakkliniek hoofddorp

Healthcare, Life Science

Cleanroom Sonoco

Healthcare, Life Science

Bereidingsapotheek Catharina Ziekenhuis

Healthcare

AHZ (Apotheek Haagse Ziekenhuizen)

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo