Volledige gerealiseerde afbouw voor het nieuwe kantoorpand van intospace®

Bij intospace® helpen ze bedrijven om uit te blinken in deze complexe en volatiele markt en tegelijkertijd bij te dragen aan een gezondere planeet, door adaptieve, toekomstbestendige logistieke infrastructuur te ontwikkelen.

De volledige gerealiseerde afbouw voor het nieuwe kantoorpand van intospace® in ’s-Hertogenbosch.

#SRBAConstruction is in mei 2022 gestart met de sloopwerkzaamheden en het opstellen van een werkplan. Aan de hand van een visueel boek vanuit de architect hebben we naar de bijpassende materialen gezocht. Naast de, voor onze organisatie, standaard onderdelen zoals de metal-stud wanden en systeemplafonds, hebben we voor deze klant de complete fit-out voor onze rekening mogen nemen. Dit betreft o.a. het tegelwerk, behang en schilderwerk, vloerafwerkingen, glaswanden en in samenwerking met onze afdeling #SRBAInterior de vaste interieuronderdelen. #SRBAModules heeft de prefab gebogen koofconstructies voorzien en #SRBAFireProtection heeft de brandwerende afdichtingen gemaakt.

De SRBA Group heeft met de verschillende divisies veel kennis en specialisme in eigen huis. Hierdoor kan intern gemakkelijk geschakeld worden.

#afbouw #interieur #bouwen #wanden #plafond

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo