MSD Animal Health

MSD Animal Health is de wereldwijd opererende diergezondheidsdivisie van Merck & Co., Inc., Kenilworth, gevestigd te BoxmeerMSD Animal Health biedt dierenartsen, veehouders, diereigenaren en overheden het breedste portfolio van veterinaire farmaceutica, vaccins en services voor het optimaliseren van diergezondheid. MSD Animal Health wijdt zich volledig aan het behoud en het verbeteren van het welzijn en de productie van dieren.
msd srba control environment 2000x800px header
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:MSD Animal Health
Projectnaam:Diverse cleanrooms
Bouwjaar:2010 - heden
Categorie:
  • Life Science

In de loop der jaren heeft SRBA Controlled Environments (SRBA CE) meerdere cleanrooms gebouwd en aangepast aan de door facilitymanagement nieuw gestelde eisen. Meer dan 1000 m2 SRBA CE Wandsysteem GVMS zijn inmiddels geïnstalleerd. Dubbelschalige wanden, gebouwd op basis van een Metal Stut systeem, dubbel beplaat met gipsplaten en vervolgens voorzien van HPL-plaatmateriaal. Het geheel is luchtdicht gekit en flush afgewerkt, conform de GMP-richtlijnen voor de farmaceutische industrie. In de wanden zijn flush raam- en deurpartijen aangebracht.

In een enkel geval zijn Ecophon Hygiëne Performance plafonds geplaatst in een 600×1200 uitvoering. Tevens zijn plafonds geplaatst met HPL (Volkern®) beplating.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo