Mead Johnson

Mead Johnson Nutrition (MJN) is een bekende producent van babyvoeding (melkpoeder). Op de locatie in Nijmegen worden diverse grondstoffen verwerkt tot dit hoogwaardige product. Een groot deel van deze producten vindt haar weg naar de Chinese markt.
mead johnson srba control environment 2000x800px header
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:Mead Johnson
Projectnaam:Design & engineering 400m² controlled environment
Bouwjaar:2017
Categorie:
  • Life Science

Het jaar 2017 is voor een groot deel van ons team bij SRBA Controlled Environments (SRBA CE) vooral doorgebracht op de Nijmeegse site van MJN. Einde 2016 werd SRBA CE gevraagd een ontwerp te engineeren voor de verbouw van een bestaande productieruimte, geheel voorzien van machines en een groot leiding-netwerk, met een oppervlakte van ca. 400 m2. Niet alleen het ontwerp maken voor de ombouw van een bestaande én opererende productieruimte naar een “high- and mid-care” omgeving met “Controlled Environment” was een uitdaging, maar bovenal dit te realiseren in drie weken tijd, was een bijzonder zware opgave. Samen met onze PP4CE partner Kuijpers, gingen we aan de slag.

Na een uitvoerige periode van voorbereiden en engineeren, veelal op basis van de EHEDG-richtlijnen, en in een uitstekende samenwerking met het specialisten team van MJN, begon de klus met een gemotiveerde groep van medewerkers, 120 mensen sterk! 23 dagen van 24 uur was het raamwerk waarbinnen de klus geklaard moest zijn! Geen minuut bleef onbenut, geen probleem was te groot en gezamenlijk hebben we ruim 3 weken fulltime “hard” gewerkt aan dit project. Binnen de gestelde tijdslimiet en volledig naar wens van de opdrachtgever was het team in staat dit project op te leveren. Uitvoering van een opdracht die schier onmogelijk leek bij aanvang, en toch correct gerealiseerd, iets waar alle betrokken teamleden trots op kunnen zijn!

Dit werk werd door SRBA CE o.a. uitgevoerd met: BCPS/ HPL-wandsysteem, ramen en deuren (staal) en het SRBA CE beloopbaar BPV100 plafond.

Betrokken PP4CE partners:
– Kuijpers PHF
– Mennens Cleanroom Cranes
– WERO Specialistische Reiniging
– Assa Abloy (Roldeuren)

Naast dit project wordt er vanaf de realisatie in de loop der jaren continue gewerkt aan corrigerende en preventieve onderhoudswerkzaamheden op de site. Er zijn reeds vele werkzaamheden gedaan en er staat nog veel te gebeuren.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo