Frigolanda

Frigolanda Cold Logistic Group is een onderneming, gevestigd te Beuningen, actief in warehousing, order picking en distributie. Zij zijn logistiek partner van Mead Johnson Nutrition, producent van zuivelwaren en afgeleide producten.
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:Frigolanda Cold Logistic Group
Projectnaam:Cleanroom t.b.v. monsterruimte en laboratorium
Bouwjaar:2015
Categorie:
  • Life Science

Ten behoeve van Mead Johnson Nutrition is er in de eerste helft van 2015 een kleine cleanroom gerealiseerd van ca. 65 m2, met daarin opgenomen een monsterruimte, laboratorium en sluis. De door SRBA Controlled Environments (SRBA CE) gebouwde cleanroom voldoet aan de GMP-standaard en de verschillende ruimtes hebben een ISO 14644 klassering 7 en 8.

De wanden zijn aan de binnenzijde opgebouwd uit gipsplaten met hierop HPL-plaatmateriaal volledig flush aangebracht (GVMS). De buitenzijde van de cleanroom is opgebouwd uit Omegaprofielen met Melamine plaatmateriaal. Het plafond is ons PPM 100 systeem, volledig beloopbaar.

De luchtbehandeling in de diverse ruimtes wordt gerealiseerd door diverse Filter Fan Units, geïntegreerd in het plafond. De verlichting is geleverd door ICP en bestaat uit een aantal 60×60 cm. LED panelen. De verdere E&W-onderdelen zijn in eigen beheer uitgevoerd.

De sluis en het laboratorium zijn voorzien van verschillende door SRBA Clean Interior op maat gemaakte meubelstukken (HPL uitgevoerd), rvs-voorzieningen in de monsterruimte als mede aanrij beveiligen maakte onderdeel uit van de opdracht.

Betrokken PP4CE partners: Camfill, WERO, Bolidt en Assa Abloy.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo