CARBOGEN AMCIS Veenendaal

CARBOGEN AMCIS in Veenendaal is lid van de Dishman Carbogen Amcis Group. Zij bieden geneesmiddelenontwikkeling en commercialisatie aan de farmaceutische en biofarmaceutische industrie, in alle stadia van de ontwikkeling van geneesmiddelen. Naast het feit dat deze organisatie een wereldwijd actieve serviceprovider is, biedt men ook hoogwaardige cholesterol- en vitamine D-analoge producten aan die worden geproduceerd in de bedrijfslocatie te Veenendaal in Nederland. Deze producten worden op verschillende markten over de hele wereld gebruikt.
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:Carbogen Amcis
Projectnaam:Verbouwing bestaande GMP cleanroom
Bouwjaar:2018
Categorie:
  • Life Science

Kleine complexe verbouwing CARBOGEN AMCIS voorheen Dishman.

Begin 2018 is SRBA Controlled Environments (SRBA CE) gevraagd een aanbieding te maken voor een kleine maar complexe verbouwing op de productielocatie in Veenendaal. De werkzaamheden bestonden uit enkele bouwkundige aanpassingen als ook de plaatsing van een op maat gemaakte schuifdeur. Tevens dienden we een aantal werktuigbouwkundige activiteiten uit te voeren aan de bestralingsunit. Deze werkzaamheden zijn door PP4CE partner Kuijpers uitgevoerd. Reiniging en validatie heeft de opdrachtgever in eigen beheer uitgevoerd.

Het werk was niet groot maar daarom niet minder spannend. In een GMP-ruimte dergelijke verbouwingsactiviteiten uit te voeren, terwijl de productie regulier doorloopt, is altijd uitdagend. Het resultaat was volledig naar wens van de opdrachtgever en binnen het afgesproken tijdplan uitgevoerd.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo