Oude bedrijfskleding

Een fusie en naamsverandering van twee bedrijven vraagt veel werk en brengt een hele reeks van kleine en grote veranderingen met zich mee! Dat is in het afgelopen jaar bij SRBA Group niet anders.

Een van die kleine veranderingen is de aanpassing van de bedrijfskleding. Vraag is vervolgens dan wat er met de voorraad oude kleding gaat gebeuren. Vele mogelijkheden lagen voor de hand maar wij hebben echt gezocht naar de beste bestemming die we konden vinden!

Het is uiteindelijk het depot geworden in Nieuw Vennep van de Stichting Holland-Oekraine. Zij bieden als #humanitaire #hulporganisatie, erkend door de regering in Oekraïne, de zekerheid dat de partij kleding en bouwhelmen naar Oekraïne wordt vervoerd en daar weer een kleine bijdrage gaat opleveren in de wederopbouw van het land.

Reeds sinds 1993 is de stichting actief in de hulpverlening naar Oekraïne en elke week vertrekken er op dit ogenblik twee vrachtwagens met hulpgoederen naar Oekraïne!

Het geeft een goed gevoel te weten dat 40 tal bouwhelmen, 70 sets werkkleding (Polo’s, truien, winterjassen, softshelljassen) en 400 stuks veiligheidshesjes nu onderweg is naar het oorlogsgebied en ook wij weer een kleine bijdrage hebben mogen leveren voor de mensen in nood, aldaar!

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo