Clinic63 werkt samen met SRBA Interior aan een consistente corporate identiteit in al haar vestigingen.

Clinic63 is een landelijk netwerk van klinieken met een breed aanbod aan cosmetische behandelingen, lid van de NVCG-SOCG en stelt hoge eisen aan de door aangeboden kwaliteit, veiligheid en het hoogste kwaliteitsniveau in de patiëntenzorg. Dat gebeurt niet alleen in de klinische ruimtes maar ook in o.a. de ontvangst- en wachtruimtes. Iedere patiënt moet zich gerust en vertrouwd voelen bij het moment van binnentreden in de kliniek.

Recent zijn de Clinic63 vestiging in Den Bosch en de hoofdvestiging in Amsterdam voorzien van een nieuwe receptie met patiënten balie. Deze werkzaamheden zijn naar volledige tevredenheid uitgevoerd. Op grond hiervan heeft Dhr. Ari Tajbak van Clinic63 in eerste instantie SRBA Group gevraagd een plan te ontwikkelen dit ontwerp door te voeren in meerdere klinieken.

Inmiddels is door Clinic63 aangegeven dit interieur concept als nieuwe corporate identiteit te gaan implementeren in alle vestigingen van Clinic63. Dit betekent dat de klanten van Clinic63, waar ze ook naartoe gaan, in de nabije toekomst dezelfde vertrouwde en consistente ervaring zullen hebben bij binnenkomst van de kliniek. #SRBAInterior is uiteraard verheugd over deze mooie ontwikkeling.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo