Terug naar Controlled Environment

Clean Interior

Clean Interior is het nieuwste bedrijfsonderdeel dat wij introduceren voor interieur toepassingen in Controlled Environment omgevingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige interieuronderdelen met toepassing van materialen die voldoen aan de ISO 14644 normen. Deze normen garanderen de reinigbaarheid van materialen zoals HPL of RVS en vermijden bijdragen aan contaminatie of uitgassing. 

Wat ons onderscheidt, is dat wij het interieur in onze eigen productielijn fabriceren. U kunt hierbij denken aan b.v doorgeefkasten , overstap banken , kledingkasten ,  Luchtdouches etc. Dit stelt ons in staat om klantspecifieke ontwerpen en fabricage mogelijk te maken. Onze ervaren monteurs zijn bekend met Controlled Environment omgevingen en zorgen voor professionele en nauwkeurige montage van de interieuronderdelen.

Naast onze focus op Controlled Environment omgevingen, bieden wij ook interieuroplossingen voor de gezondheidszorgsector. Onze toepassingen zijn geschikt voor oa. klinieken in de Dentale, cosmetische ,orthopedische en Oogkliniek sector alsmede specifieke ruimten in Ziekenhuizen zoals Sterilisatieruimten, Apotheek en BSL afdelingen.  Wij streven ernaar om hoogwaardige interieurinrichtingen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van deze sector.

Bij Clean Interior staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om functionele en esthetisch aantrekkelijke interieurs te leveren die voldoen aan de strengste normen voor reinigbaarheid en contaminatiebeheersing. Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies op maat.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen. Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

Controlled Environment

Droogdokkeneiland 7
5026 SP Tilburg
Nederland

+31 (0)88 035 52 00
srbace@srbagroup.com

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo