Kadans Science Partner

Kadans Science Partner ontwikkelt en realiseert commercieel vastgoed en bedrijfshuisvesting voor kennisintensieve ondernemingen en instellingen in Nederland. Vanuit die filosofie heeft Kadans een nieuwe bedrijfslocatie gerealiseerd voor Sencio, “functional packaging center”, te Nijmegen. Sencio is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en assembleren van complexe verpakkingen t.b.v. onder andere de semi-conductor sector en de auto-industrie (sensoren).
kadans srba control environment 2000x800px header
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:Kadans Science Partner
Projectnaam:Cleanroom ISO 14644 klasse 7 en 8
Bouwjaar:2015
Categorie:
  • High Tech

In augustus 2015 is SRBA Controlled Environments (SRBA CE) gestart met de bouw van enkele grotere cleanrooms, sluizen en schone ruimtes t.b.v. diverse workshops. Het totale oppervlakte was 1050 m2. Het bijzondere aan dit project was het gegeven dat het nieuwe ontwerp gerealiseerd moest worden met de materialen van twee reeds gebruikte cleanrooms én het gegeven dat er een geweldige tijdsdruk aanwezig was. De oplevering moest namelijk de eerste week van november geschieden!

Samen met Unica Installatietechniek zijn we als bouwteam gestart met deze uitdaging. Op het moment van de start was men nog volop bezig met sloopwerkzaamheden in andere delen van het mooie klassieke industriële pand op het oude Philips terrein. In drie maanden tijd ontstond er langzamerhand een cleanroom van formaat, geklasseerd conform ISO 14644 klasse 7 en 8. De cleanroom werd gereinigd door onze PP4CE partner WERO en ‘voor akkoord’ gevalideerd.

Wat startte met containers vol gebruikt materiaal en vele pallets plaatmateriaal werd omgevormd tot een prachtige cleanroom. Voor SRBA CE was het een oplevering zonder één enkele tekortkoming.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo