Hittech Winterswijk

Metaalbewerking ligt aan de basis van de Hittech Group, maar inmiddels hebben ze zich ontwikkeld tot een hightechbedrijf dat over sterke ontwikkelkracht, grote technologie- en materiaalkennis, en sterk ontwikkeld projectmanagement beschikt. Continu willen verbeteren is de kracht. Door autonome groei en gerichte overnames zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde onderneming met onderscheidende vakkennis, een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro, met 9 bedrijven gevestigd in Europa en Azië en circa 650 gedreven vakspecialisten. En de groeiambitie is groot. Ze willen qua omvang en expertise van steeds grotere waarde zijn voor hun klanten: professionele OEM’ers in hoogwaardige sectoren.
SRBA Divisie:SRBA Controlled Environments
Klantnaam:Hittech Group
Projectnaam:Cleanroom ISO 14644 klasse 8
Bouwjaar:2014
Categorie:
  • High Tech

In het vierde kwartaal 2014 heeft SRBA Controlled Environments (SRBA CE) 50 m2 cleanroom mogen installeren. Het betrof een ISO 14644 klasse 8 ruimte. De installateur Horos gaf ons hiertoe opdracht en zelf verzorgde zij de installatietechniek. Het resultaat is voor de opdrachtgever zeer bevredigend.

De wanden zijn opgebouwd met het SRBA CE GSO wandsysteem. (Gipsplaten voorzien van 0,6 mm. plaatstaal, geplaatst in Omega profielen op MS) In de wanden zijn diverse glas- en deurpartijen opgenomen. Het plafond betreft een beloopbaar BPM 100 systeem.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen.
Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo