MSD Animal Health

Opdrachtgever
MSD Animal Health
Locatie
Boxmeer
Jaar
2010/heden
Aantal m²
1000
Projectnaam
Diverse cleanrooms
SRBA Divisie
Controlled Environment
Categorie
Life Science
MSD Animal Health is de wereldwijd opererende diergezondheidsdivisie van Merck & Co., Inc., Kenilworth, gevestigd te Boxmeer MSD Animal Health biedt dierenartsen, veehouders, diereigenaren en overheden het breedste portfolio van veterinaire farmaceutica, vaccins en services voor het optimaliseren van diergezondheid. MSD Animal Health wijdt zich volledig aan het behoud en het verbeteren van het welzijn en de productie van dieren.

Omschrijving project

In de loop der jaren heeft SRBA Controlled Environments (SRBA CE) meerdere cleanrooms gebouwd en aangepast aan de door facilitymanagement nieuw gestelde eisen. Meer dan 1000 m2 SRBA CE Wandsysteem GVMS zijn inmiddels geïnstalleerd. Dubbelschalige wanden, gebouwd op basis van een Metal Stut systeem, dubbel beplaat met gipsplaten en vervolgens voorzien van HPL-plaatmateriaal. Het geheel is luchtdicht gekit en flush afgewerkt, conform de GMP-richtlijnen voor de farmaceutische industrie. In de wanden zijn flush raam- en deurpartijen aangebracht.

In een enkel geval zijn Ecophon Hygiëne Performance plafonds geplaatst in een 600×1200 uitvoering. Tevens zijn plafonds geplaatst met HPL (Volkern®) beplating.

MSD Animal Health
MSD Animal Health
MSD Animal Health
Copyright 2023 © SRBA Group