High Tech Campus Ehv

Opdrachtgever
High Tech Campus Ehv
Locatie
Eindhoven
Jaar
2016
Aantal m²
235
SRBA Divisie:
SRBA Controlled Environments
Projectnaam
Renovatie cleanroom plafond
Categorie
High Tech
Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeld gestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten.

Omschrijving project

Renovatie van plafond op de High Tech Campus

Eind 2016 heeft SRBA Controlled Environments (SRBA CE) een kleine renovatie opdracht uitgevoerd op de High Tech Campus in Eindhoven in opdracht van SFH Greenhouse en Philips Innovation Services.

In drie ruimtes moesten in totaal 235 m2 plafond platen uit het bestaand systeem verwijderd worden en werden deze vervangen door onze 16 mm Melamine plafondpanelen, daar waar mogelijk afgeklemd en voorzien van een afdichtingsband. In voorkomende technisch noodzakelijke gevallen, zijn ook de rasterprofielen vernieuwd.

Het is altijd lastig om in de periode tussen Kerst en Nieuwjaar de bereidheid van monteurs te vinden om werkzaamheden te verrichten. In dit geval kon een dergelijke renovatieklus alleen maar gedaan worden met een compleet uitvallen van de cleanrooms. Dat moest voorkomen worden en daarom werd het werk ook keurig ingepland en naar tevredenheid van Philips uitgevoerd.

High Tech Campus Ehv
Copyright 2023 © SRBA Group