Cleanroom Sonoco

Opdrachtgever
Cleanroom Sonoco
Locatie
Berkel en Rodenrijs
Jaar
2019
Aantal m²
400
SRBA Divisie
Controlled Environments
Projectnaam
GMP klasse C Cleanroom
Categorie
Good Manufacturing Practices (GMP)
De wortels van Sonoco zijn te herleiden tot de Southern Novelty Company, deze werd opgericht in Hartsville, South Carolina, op 10 mei 1899. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijde actieve onderneming, en zijn onder andere actief in zowel de particuliere als ook de industriële verpakkingsmarkt. De productie van de verpakkingsmaterialen is deels bestemd voor de GMP gerelateerde markt zoals geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Omschrijving project

Bij het spuitgietbedrijf Sonoco te Berkel Rodenrijs heeft SRBA Controlled Environments (SRBA CE) een ca. 400m² grote GMP-C cleanroom gebouwd als ook renovatiewerkzaamheden in de bestaande White Room uitgevoerd. Tevens is er een nieuw verdeelcentrum gerealiseerd voor de PE en PP-kunststof grondstoffen.  Deze complete opdracht hebben we onlangs succesvol opgeleverd.

De Wanden werden uitgevoerd met het BCPS concept en het plafond werd gerealiseerd met het BPV plafondsysteem.

SRBA CE trad op als hoofdaannemer voor de PP4CE Partners. Kuijpers PHF Services was verantwoordelijk voor de E&W-installatie, Bolidt Kunststoftoepassing B.V.-producent en applicateur van de EP-troffelvloer, ASSA ABLOY Entrance Systems leverancier van de snel loopdeuren en WERO heeft de validatie reiniging voor haar rekening genomen. SRBA Clean Interior heeft de sluisinrichting geleverd en geïnstalleerd. Het werk is met succes en zonder grote problemen gerealiseerd. Weer een mooi geïntegreerd PP4CE project dus!

Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Cleanroom Sonoco
Copyright 2023 © SRBA Group