Nieuwe website SRBA

De fusie

De bedrijven van de Muller groep en Brecon zijn gefuseerd tot het nieuwe bedrijf SRBA. SRBA staat voor Smart Reliable Building Achievements. Samen met Merkelijkheid hebben we de positionering bepaald waarvan deze website het resultaat is. Het design versterkt de boodschap “Ruimtes voor de wereld van morgen”. SRBA streeft ernaar om betere omgevingen te creëren waarin mensen gestimuleerd worden en in staat gesteld worden om hun bijdrage te leveren aan de wereld van morgen. Wij zijn enorm trots op ons nieuwe fusiebedrijf, de mensen die er werken én de website!

Modern ontwerp

De website bestaat uit een modern ontwerp dat de gebruikers een rustige, intuïtieve ervaring geeft. Het ontwerp is gericht op het maximaliseren van de navigatie, waardoor het gemakkelijker wordt voor bezoekers om informatie te vinden. Het merk SRBA heeft al een lange tijd bestaan, maar met de lancering van de nieuwe website wordt het merk geïnnoveerd en actueel gehouden.

De nieuwe website is van begin tot eind opnieuw ontworpen, waardoor het een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring biedt. Het ontwerp is gebaseerd op het principe van minimalisme, waardoor bezoekers alleen de informatie krijgen die ze nodig hebben. De website biedt ook een verscheidenheid aan afbeeldingen, video’s en artikelen om de bezoekers te informeren over het merk SRBA.

 

Technologie

Naast het ontwerp, is de website ook voorzien van de meest recente technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bezoekers soepel kunnen navigeren en gemakkelijk informatie kunnen vinden. Er is ook een klantenservice-sectie toegevoegd, waar bezoekers eenvoudig alle informatie kunnen vinden die nodig is om hun vragen te beantwoorden.

Het merk SRBA hoopt dat de nieuwe website een positieve invloed zal hebben op hun klanten. Ze hopen dat het een betere gebruikerservaring zal bieden en dat het hun merk naar een hoger niveau zal tillen. De website is nu live en klaar voor gebruik, als je meer wil weten over SRBA, bezoek dan de contact pagina.

Copyright 2023 © SRBA Group