Interieurbouw door SRBA

Binnen de divisie Interior werken we op twee locaties in Nederland met een team van onder andere tekenaars, werkvoorbereiders, monteurs en interieurbouwers. Onze locatie in Oosterwolde is gespecialiseerd in seriewerk, waar ons team in Eindhoven gespecialiseerd is in unieke, maatwerk inrichtingen die elke keer net iets anders zijn. De mix van deze competenties, samen met de jaren aan ervaring en kennis maakt ons tot een betrouwbare en betrokken projectpartner voor inrichtingen in uiteenlopende branches. We zijn groot geworden in de retail en industriële keukens, maar realiseren ook regelmatig aansprekende ruimtes in hotels, musea, scholen, horecagelegenheden en medische locaties. Daarnaast zijn we, mede door de nauwe samenwerking met onze collega’s van SRBA Controlled Environment, specialisten in cleanroom interieurbouw. Samen zijn we verantwoordelijk voor middelgrote, grote en complexe toonaangevende projecten in de Benelux. We ontwikkelden daarnaast een eigen lijn met meubels specifiek voor Controlled Environments op basis van de hoogste eisen en standaarden, deze meubels vormen een belangrijk onderdeel in complete interieurs van bijvoorbeeld cleanrooms of medische omgevingen.

Bij elk project vervullen we een adviserende, ontzorgende rol en dragen we zorg voor innovatieve oplossingen om de visie van onze opdrachtgevers mogelijk te maken, altijd tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ontzorgen begint al vroeg in het proces: we denken mee over de gebruikseisen en maakbaarheid van design elementen. Kunnen we “het onmogelijke” mogelijk maken als we ander materiaal gebruiken of het op een andere manier monteren? Gedurende het project bewaken wij de planning en tijdens de montage is altijd minimaal één van onze vaste monteurs aanwezig. Daarnaast werken we juist met monteurs in een flexibele schil, zodat we snel kunnen schakelen bij veranderingen in jouw planning.

Op onze locatie in Eindhoven beschikken we over een groot assortiment van materialen, wij nodigen onze opdrachtgevers dan ook graag uit om bij ons op de locatie te komen kijken en voelen naar alle mogelijkheden in (plaat)materiaal.

Copyright 2023 © SRBA Group