Binnen de Food markt denken we primair aan de algemene eisen welke aan de inrichting worden gesteld en worden beschreven in hoofdstuk 8.18 van de EHEDG richtlijn 44 “Hygienische ontwerpprincipes voor voedingsmiddelenbedrijven”.  Materialen moeten:

  • van food-grade materiaal zijn
  • in goede conditie zijn gehouden en glad zijn, vrij van open voegen of naden, wasbaar en makkelijk te reinigen en, indien nodig, te ontsmetten.
  • bestand tegen herhaalde reiniging en desinfectie.
  • duurzaam, stootvast, corrosiebestendig, niet-absorberend, niet in staat vet en voedseldeeltjes te absorberen, geen stoffen afgeven die kunnen migreren of worden opgenomen in het voedsel en inerty zijn voor het voedsel.
  • Voldoen aan de eisen in EHEDG RL 32 “constructiemateriaalen voor apparatuur die in contact komen met voedsel”

Per saldo zijn producten als Compact HPL of RVS304 & 316 uitstekend  geschikt voor werkruimten of laboratoria in de voedingsmiddelenindustrie en sluiten aan bij het hierboven beschreven eisenpakket.

SRBA Group werkt samen met first class producenten welke met hoog kwalitatieve materialen en de modernste productietechnieken, onze ‘SRBA Clean Interior’ inrichting op maat maakt. Ons cleanroom en laboratorium meubilair wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, een zeer zorgvuldige afwerking en gebruiksgemak.

Ons productassortiment gaat met dit ruime aanbod verder dan een standaard programma.

Een goede analyse van uw controlled environment ruimte en uw werkzaamheden op de betreffende locatie leidt tot een volledig op maat gesneden advies.

 

Productassortiment

Wij hebben de keuze om uit een  aantal geselecteerde partners kwalitatief hoogwaardige LAF kasten, isolatoren of zuurkasten aan te bieden voor het lab. Onze inrichting heeft een ergonomisch design en groot gebruiksgemak.

Ons productassortiment bestaat uit standaard meubelen, vaak terugkerend bij de inrichting van een schone werkruimte of sluis, als ook werktafels voor laboratoria en dergelijke. Sterk zijn we echter in het ontwerpen van een geheel op maat gemaakt interieur, uitgevoerd  in het meest passende materiaal.

Wij bieden u onze inrichting aan in Compact HPL of het nog meer chemisch resistente Trespa TopLab plus of Fundermax Resistant.  Maar ook met RVS304 & 316  gaan wij graag aan de slag op de ontwerpafdeling om uw inrichting geheel naar wens op maat te maken. In de ontwerpfase kunnen wij u graag adviseren om te kunnen  bepalen met welke materiaalkeuze u het beste kunt werken in uw specifieke zone of laboratorium.

Maak kennis met onze standaard collectie hygiëne producten. Veelal zijn deze producten geproduceerd van RVS en hebben een hoog afwerkingsniveau. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende producten zoals onder andere dispensers, vuilniszakhouders, diverse soorten schoenen- en klompenrekken en andere producten.

Laat u verrassen door de kwaliteitsproducten op basis van beeldmateriaal, technische tekeningen en productbeschrijvingen. Het staat u altijd vrij om op onze bedrijfslocatie onze showroom te bezoeken waarin enkele van onze meubelontwerpen te zien zijn en het kwaliteitsniveau in uitvoering en afwerking direct zal opvallen.

Wenst u een persoonlijke kennismaking met onze gespecialiseerde adviseur? Neem contact op met ons en wij staan u graag te woord.

Copyright 2023 © SRBA Group