Cleanroom – Lab Systems

Het realiseren van een cleanroom vraagt om een naadloze afstemming van wensen, technische en reglementaire mogelijkheden tussen opdrachtgever, gebruiker, SRBA en eventuele PP4CE partners. SRBA adviseert over bouwkundige constructies en de meest geschikte bouwtechnische keuze van toegepaste materialen en type wand- en plafondsystemen, deuren en raampartijen. De toegepaste materialen voldoen altijd aan de ISO 14644 eisen ten aanzien van reinigbaarheid en niet autonoom contaminatie genererend. Onze rubbers in onze deuren en dergelijke zijn gemaakt van speciale grondstoffen zonder AMC (Air Moleculaire Contamination) gevolgen! Er zijn uiteraard stof en microbiologisch georiënteerde wand- en plafondsystemen. Dit verschil uit zich vooral door de zogenaamde ‘flush’ afwerking!

Met de toepassing van de juiste en kwalitatief hoogwaardige materialen alleen ben je er als opdrachtgever niet! Het zijn de monteurs van SRBA en onze PP4CE partners die met de beschikbare ervaring en kennis van Controlled Environment faciliteiten het uiteindelijke resultaat bepalen. Uiteraard allen voorzien van VCA certificatie en gewend te werken volgens een streng protocol, al of niet beschreven in ons montage plan per project opgesteld.

SRBA werkt met passie en onze teamleden denken niet in problemen maar in uitdagingen en oplossingen!

Wij beschikken over een reeks van toepasbare bouwelementen en om het eenvoudiger te maken hebben wij een overzicht hiervan per marktsegment opgesteld. Door eenvoudig op het betreffende productsysteem te klikken ziet u de technische informatie van dit specifieke bouw constructieve element.

Copyright 2023 © SRBA Group