Cleanroom Specials

Op deze pagina plaatsen wij cleanroom specials zoals luchtdoorvoerroosters

Cleanroom Specials

LUCHTDOORVOERROOSTER UHMPE 1000 – 40/60/70

Een instelbaar luchtrooster t.b.v. 40, 60 en 70 mm dikke deuren en met een extra UHMPE omranding is deze toe te passen in wanden van 70 tot 200 mm dik en flush in te bouwen, met een variërende luchtdoorlaat oppervlakte van ca. 125 cm² tot 250 cm².

Download datasheet luchtdoorvoerrooster

 

De Mobile CleanAir Unit is een verplaatsbare werkruimte met een binnenruimte waar door luchtbehandeling met behulp van Filter Fan Units, voorzien van HEPA filters, een locale cleanroom conditie gecreëerd wordt. De unit is leverbaar in open en gesloten uitvoering. Indien noodzakelijk kan de luchtstroom gekoeld worden door geïntegreerde koelunits.

 

Bij een open uitvoering wordt de lucht uit de omgeving via het plafondsysteem, waarin de FFU’s geplaatst zijn, gefilterd en middels een down flow luchtstroom de ruimte ingebracht. De gekozen wandpanelen zorgen voor de noodzakelijke stroming van de lucht naar de vloer om via de open ruimte aan de onderzijde weer in de omgeving te kunnen verdwijnen. Een open Mobile CleanAir Unit recirculeert de lucht uit de gehele omgeving waarbinnen de unit geplaatst is. Indien gewenst kan de unit voorzien worden van wielen waardoor de unit eenvoudig verplaatsbaar is.

Een gesloten systeem komt dan in aanmerking als de filtering van de omgevingslucht te kostbaar wordt en er gebruikt gemaakt moet worden van de reeds gefilterde retourlucht. De unit is volledig gesloten d.m.v. wandpanelen en een deur, de lucht wordt via roosters in het binnen plafond geretourneerd naar de plenumbak, welke aan de bovenzijde volledig is afgesloten. Op grond van deze opbouw wordt de lucht en binnen de unit gecirculeerd en gefilterd. Een extra FFU in de dakconstructie draagt zorg voor overdruk en noodzakelijke verversing van de lucht.

De Mobile CleanAir Unit is opgebouwd van prefab onderdelen, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het plafondsysteem is net als de wandafwerking modulair opgebouwd en van een uitstekend reinigbare, duurzame kwaliteit. De wanddelen kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden, al of niet geheel of gedeeltelijk transparant. De deur kan varieren van een eenvoudige vleugeldeur tot een elektrisch aangedreven schuifdeur. Het spreekt voor zich dat het mogelijk is de unit aan de binnenzijde te voorzien van een leidinggoot met diverse aansluitingen (elektra, data, gassen etc.). De hoogte van de unit kan varieren tot een maximum hoogte van 3500 mm.

Copyright 2023 © SRBA Group