Cleanroom Reiniging

SRBA Cleanroom Reiniging is in staat met de aanwezige kennis en ervaring een compleet voorstel te maken, volledig passend binnen jouw ISO 14644 of GMP gecertificeerde organisatie.

Cleanroom Reiniging

Onze expertise

De opzet van een reinigingsregime wordt bepaald op basis van uw specifieke activiteiten in de cleanroom of laboratorium en uiteraard passend in het programma van eisen die jouw geclassificeerd zorgsysteem vraagt. Te denken valt bijvoorbeeld aan speciale ESD kwalificaties in jouw werkruimte of toepassing van specifieke reiniging- of desinfectiemiddelen, alle reinigingswerkzaamheden worden afgestemd op jouw eisenpakket.

Onder de handelsnaam SRBA Cleanroom Reiniging bieden wij een compleet dienstenpakket aan voor reiniging bij oplevering van nieuwgebouwde cleanrooms, periodieke reiniging en reiniging bij calamiteiten voor bestaande cleanroom.

Dit volledige dienstenpakket bieden wij aan in samenwerking met onze PP4C partner WERO Cleanroom Reiniging, onderdeel van WERO specialistische Reiniging B.V. Een toonaangevend bedrijf met uitstekend opgeleide medewerkers, een specifiek op dit proces afgestemde truck, compleet ingericht met al het juiste materiaal én materieel voor elke reinigingsklus in uw geconditioneerde ruimte en reeds meer dan 25 jaar ervaring in specialistische reiniging.

Producten

Voor het dagelijks reinigen van cleanrooms of laboratoria zijn specifieke tools en reinigingsmaterialen nodig. SRBA heeft een uitgebreid assortiment disposables van bijvoorbeeld het merk Dastex.

Voor meer informatie hierover verzoeken wij je contact op te nemen met een van onze adviseurs.

 

 

Delfin dealer

SRBA is officieel ‘Delfin’ dealer van Delfin Nederland B.V., de importeur van deze gerenommeerde en internationaal bekende producent van industriële stofzuigers.

Delfin Nederland biedt het gehele assortiment Delfin industriële stofzuigers aan voor de Nederlandse markt. Variërend van 24V, 380V tot aan perslucht aangedreven vacuümunits met een vermogen tot 25 kW. Daarnaast produceert Delfin een brede range aan industriële (vloei)stofzuigers, ATEX explosieveilige stofzuigers en oliezuigers. De stofzuigers zijn o.a. zeer geschikt voor allerlei typen ‘afval’ zoals poeders, vloeistoffen, oliën, etc. Delfin Nederland is een betrouwbare en deskundige partner. Zij kennen de Delfin producten van binnen en van buiten.

In combinatie met de specifieke Cleanroom kennis van SRBA en de reiniging expertise in cleanrooms, zijn we in staat in voorkomende gevallen snel de juiste stofzuiger aan onze klanten te presenteren. Daarnaast kunnen wij, door onze nauwe samenwerking met de producent, ook zeer specifieke wensen van onze klanten realiseren.

Dat kan een mobiele stofzuiger zijn met bijzondere karakteristiek en uiteraard voorzien van de juist HEPA-filtertechniek, de juiste slangen en al of niet voorzien van een speciale Teflon behandeling op de Sterfilters. Steeds vaker komt het echter voor dat wij centrale stofzuigsystemen aanbieden in een cleanroom.

Voordelen van een centraal stofzuigsysteem:

  • Het te zuigen medium verzamelen op een, door u gewenste, plek met afvoering naar eigen keuze veilige en gezonde werkomgeving met minder risico op ongevallen voor uw medewerkers
  • Hogere efficiëntie productieproces en besparing op onderhoudskosten
  • Gebruikersgemak
  • Geen verstoring van uw luchtstroom in de cleanroom
  • Ook voor spot-afzuiging van eventuele dampen of stofdeeltjes t.g.v. een specifiek proces, kan Delfin u uitstekend van dienst zijn met afzuigsystemen en verschillende appendages.

Wil je ook kennis maken met de voordelen van een centraal stofzuigsysteem, neem dan contact op met SRBA en wij staan volledig tot jouw dienst met het juiste advies. Natuurlijk maken wij met alle genoegen een aanbieding voor de levering en installatie van onze Delfin kwaliteitsproducten.

 

Copyright 2023 © SRBA Group