Clean Interior

Het juist inrichten van een cleanroom of laboratorium is minstens net zo belangrijk als de conditionering van de controlled environment ruimte zelf

Cleanroom Interior

Het juist inrichten van een cleanroom of laboratorium is minstens net zo belangrijk als de conditionering van de controlled environment ruimte zelf.

Onder de naam SRBA Clean Interior bieden wij een uitgebreid assortiment aan van laboratorium en cleanroom inrichting. Dit assortiment kent een aantal standaardproducten in vaste maatvoering, maar onze kracht zit hem in op maat aangeboden inrichtingsconcepten.
Denk daarbij aan de ontwikkeling en levering van meubilair, bijzondere verlichting, schoonloopzones, sluisinrichting, doorgeefkasten, werkbanken en overige inrichtingsartikelen voor deze werkplekken.

Neem contact op voor een nadere kennismaking en ervaar onze service en expertise.

 

Onze expertise

De juiste inrichting moet samengesteld en soms ontworpen te worden op basis van de activiteiten in de cleanroom of het laboratorium. Dit moet uiteraard passen in het programma van eisen die  een zorgsysteem vraagt. Omdat die eisen enerzijds, maar ook de richtlijnen en wettelijke verplichtingen anderzijds, erg verschillen binnen de marktsegmenten waarin wij actief zijn, hebben we ons aanbod opgesplitst in doelmarkten:

Clean Interior
Clean Interior
Clean Interior
Copyright 2023 © SRBA Group