Terug naar Controlled Environment

Segmenten

De juiste inrichting moet samengesteld en soms ontworpen te worden op basis van de activiteiten in de cleanroom of het laboratorium. Dit moet uiteraard passen in het programma van eisen die  een zorgsysteem vraagt. Omdat die eisen enerzijds, maar ook de richtlijnen en wettelijke verplichtingen anderzijds, erg verschillen binnen de marktsegmenten waarin wij actief zijn, hebben we ons aanbod opgesplitst in doelmarkten:

Hight Tech

De hightech sector is technologie op het hoogste niveau van ontwikkeling. De sector kenmerkt zich onder andere door innovatie, precisie en hoogwaardige kennis. Of het nu gaat om de halfgeleider-, optische-, fijn elektronica- of ruimtevaartindustrie, de hightech cleanroom sector biedt de ideale omstandigheden voor baanbrekend onderzoek voor onzewereld van morgen. Het is de plek waar wetenschap en technologie hun krachten bundelen. Cleanrooms in deze sector zijn uitgerust met de modernste filtratie- en controlesystemen, waardoor een omgeving gecreëerd wordt die voldoet aan de allerhoogst gestelde eisen met betrekking tot de ISO-14644 norm en daarbij behorende parameters zoals; temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, decontaminatie van gassen en/of stofdeeltjes en dergelijke.

SRBA Controlled Environments heeft meer dan 30 jaren ervaring met het bouwen van cleanrooms op het hoogste niveau! Daarom zijn we in al die jaren volop actief in de Brainport Eindhoven! 

Benieuwd naar wat SRBA Controlled Environment aan cleanrooms in de hightech sector heeft gerealiseerd, bekijk dan gerust eens onze referentiewerken.

Life Science

Binnen het life science marktsegment zijn cleanrooms en geconditioneerde omgevingen cruciaal in verschillende aspecten van de levenswetenschappen, waar precisie, steriliteit en omgevingscontrole van het grootste belang zijn. Enkele belangrijke gebieden binnen de Life Science sector waar Hfarma, medical devices, food processing en dergelijke.

SRBA Controlled Environments heeft juist voor deze specifieke branches, waarbinnen microbiologische reinheid van zo’n groot belang is, een speciaal wand- en plafondsysteem ontwikkeld en laten certificeren door het Duitse, alom bekende, Fraunhofer instituut. Het is het BCPS modulaire wand- en plafondsysteem wat in de ontwerp fase op basis van 3D technologie in een model kan worden opgezet en met BIM input wordt voorzien. De afgelopen jaren zijn er op basis van dit unieke systeem diverse bereidingsapotheken, klinieken en farmaceutische productie locaties gerealiseerd. 

Benieuwd naar SRBA Controlled Environment referenties in dit spannende marktsegment bekijk dan gerust eens de gerealiseerde projecten.

Healthcare

Binnen het Healthcare segment is het voornaamste doel het creëren en onderhouden van omgevingen die voldoen aan hoge eisen voor reinheid en steriliteit ter voorkoming van infecties of besmetting van patiënten en/of personeel. Cleanrooms en geconditioneerde omgevingen spelen een cruciale rol in verschillende aspecten van de Healthcare en garanderen de veiligheid, kwaliteit en effectiviteit van onder andere medische producten en processen. Enkele belangrijke gebieden binnen het Healthcare segment waar cleanrooms en geconditioneerde omgevingen essentieel zijn, betreft onder andere OK technologie, CSA’s (Centrale Sterilisatie Afdelingen), onderzoek- en containment (BSL) laboratoria in ziekenhuizen en klinieken.

SRBA Controlled Environments heeft juist voor de Healthcare branche een door Frauenhofer gecertificeerd GMP wand- en plafondsysteem ontwikkeld. Het betreft hier het BCPS modulaire wand- en plafondsysteem wat in de ontwerp fase op basis van 3D technologie in een model kan worden opgezet en met BIM input wordt voorzien.

Benieuwd naar wat SRBA Controlled Environment kan betekenen voor u in de Healthcaremarkt, bekijk dan gerust eens de referentiewerken.

Wij zijn altijd
bereikbaar.

Wij streven ernaar onze opdrachtgever te ontzorgen. Aarzel niet en laat ons weten hoe we jou van dienst kunnen zijn!

Controlled Environment

Droogdokkeneiland 7
5026 SP Tilburg
Nederland

+31 (0)88 035 52 00
srbace@srbagroup.com

© 2024 SBRA Group | All Rights Reserved | Site by Questo